Va prezentam un nou format al cursului de BUCĂTAR ȘEF unic în România!
Acest curs se adresează profesioniștilor care înțeleg că BUCĂTARUL ȘEF este manager în bucătăria sa și trebuie să-și însușească proceduri de management, și HACCP precum și de food cost și ingineria meniului.
În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de specializare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.
Pentru eliberarea diplomei internationale WORLDCHEFS se achita la finalul cursului o taxa suplimentara de 100 euro, contravaloarea in lei.
Acest curs este destinat profesioniștilor care doresc să se perfecționeze.
Este un curs de specializare interactiv modular cu temele:
– Managementul activității de producție, și al calității;
– Managementul resurselor umane, organizare și comunicare;
– Aplicarea corectă a procedurilor HACCP;
– Ingineria meniului și food cost, stoc control;
– Achiziții;
– Istoria gastronomiei românești;
– Tendințe în gastronomia modernă;
– Aplicații practice în cadrul școlii care este echipată cu posturi de lucru individuale unde fiecare Chef instructor din cadrul cursului va susține câte o zi de lucru cu participanții la program.
DURATA CURSULUI : 6 – 8 săptămâni
Cursanții studiază despre eficiență în bucătărie, food cost și ingineria meniului, despre utilizarea ingredientelor de sezon și alcătuirea meniurilor și participă la diverse demonstrații împreună cu bucătari șefi instructori din cadrul cursului.
Cursul se bazează pe aplicații practice și lecții interactive
Cursanții sunt încurajați să iasă din zona de confort și să-și ducă creativitatea la limita maximă în care pot crea un produs excepțional și inovativ.
Condiții de acces:
– Calificare bucătar;
– Experiență în domeniu.
A DAY IN THE CLASS
Detalii importante:
Lecțiile de curs pot avea o durată ce variază între 2 h și 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursanții au o pauză de 15 minute.
Orele de curs au loc în zilele de luni, marți și miercuri ale fiecărei săptămâni.
Finalizarea programului de specializare.
Organizarea și desfășurarea examenului final.
Programul de specializare BUCĂTAR ȘEF este acreditat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări), iar la absolvirea acestuia se obține un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.
Programul de specializare BUCĂTAR ȘEF este acreditat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări), iar la absolvirea acestuia se obține un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.
Programul de specializare pentru a ajunge BUCĂTAR ȘEF se finalizează cu examene de certificare a competențelor.
Susținerea examenului de certificare a competențelor se face prin-o proba scrisă și o probă practică. Participarea la examenul de certificare este conditonată de fișă de prezență la orele practice și teoretice.
Sunt interzise fotografiile si filmarile in timpul orelor de curs si postarea acestora in retelele de socializare de catre cursanti, fara acordul scolii.
INSTRUCTORI FORMATORI
Chef Victor Melian
Chef Nico Lontras
Chef Stefan Daniel Popescu
Gorgan Gabriel- Specialist in comunicare
Gabriela Berechet In cadrul cursului sunt invitati
Guest Chefs romani sau straini care vor adduce plus valoare prin demonstratii pe teme si tehnici actuale.
Guest Chefs : Alex Petriceanu
Cristian Cristea – BDD HoReCa
Chef Johnny Susala
Chef Catalin Petrescu
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 11 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
La cursuri folosim ingrediente de cea mai buna calitate, tenicile de lucru sunt repetate in mod frecvent pe parcursul cursului.