Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

Curs de specializare Bucătar Șef

octombrie 12

LEI5500

Curs de specializare Bucătar Șef

Va prezentam un nou format al cursului de BUCĂTAR ȘEF unic în România!

Acest curs se adresează profesioniștilor care înțeleg că BUCĂTARUL ȘEF este manager în bucătăria sa și trebuie să-și însușească proceduri de management, și HACCP precum și de food cost și ingineria meniului.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de specializare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.

Pentru eliberarea diplomei internationale  WORLDCHEFS   se achita la finalul cursului o taxa suplimentara de 100 euro, contravaloarea in lei.

 

 

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

Cursul este acreditat iar certificatul profesional este valabil international

Acest curs este destinat profesioniștilor care doresc să se perfecționeze.

Este un curs de specializare interactiv modular cu temele:

– Managementul activității de producție, și al calității;

– Managementul  resurselor umane, organizare și comunicare;

– Aplicarea corectă a procedurilor HACCP;

– Ingineria meniului și food cost, stoc control;

– Achiziții;

– Seminar teoretic/practic sous-vide;

– Istoria gastronomiei românești;

– Tendințe în gastronomia modernă;

– Aplicații practice în cadrul școlii care este echipată cu posturi de lucru individuale unde fiecare Chef instructor din cadrul cursului va susține câte o zi de lucru cu participanții la program.

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

DURATA CURSULUI : 6 –  8  săptămâni

Cursanții studiază despre eficiență în bucătărie, food cost și ingineria meniului, despre utilizarea ingredientelor de sezon și alcătuirea meniurilor și participă la diverse demonstrații împreună cu bucătari șefi instructori din cadrul cursului. 

Cursul se bazează pe aplicații practice și lecții interactive

Cursanții sunt încurajați să iasă din zona de confort și să-și ducă creativitatea la limita maximă în care pot crea un produs excepțional și inovativ.

Condiții de acces:

– Calificare bucătar;

– Experiență în domeniu.

A DAY IN THE CLASS

Detalii importante:

Lecțiile de curs pot avea o durată ce variază între 2 h și 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursanții au o pauză de 15 minute.

Orele de curs au loc în zilele de luni, marți și miercuri ale fiecărei săptămâni.

Finalizarea programului de specializare.

Organizarea și desfășurarea examenului final.

Programul de specializare BUCĂTAR ȘEF este acreditat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări), iar la absolvirea acestuia se obține un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.

Programul de specializare BUCĂTAR ȘEF este acreditat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări), iar la absolvirea acestuia se obține un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.

 

Programul de specializare pentru a ajunge BUCĂTAR ȘEF se finalizează cu examene de certificare a competențelor.

Susținerea examenului de certificare a competențelor se face prin-o proba scrisă și o probă practică. Participarea la examenul de certificare este conditonată de fișă de prezență la orele practice și teoretice.

Dispozitii tranzitorii si finale:

Sunt interzise fotografiile si filmarile in timpul orelor de curs si postarea acestora in retelele de socializare de catre cursanti, fara acordul scolii.

INSTRUCTORI FORMATORI
Chef Victor Melian
Chef Nico Lontras
Chef Johnny Susala
Chef Stefan Daniel Popescu
Chef Cristian Paul Fratieanu
Gorgan Gabriel- Specialist in comunicare
Cristian Cristea – BDD HoReCa
In cadrul cursului sunt invitati Guest Chefs romani sau straini care vor adduce plus valoare prin demonstratii pe teme si tehnici actuale.
Guest Chefs :
Alex Petriceanu
Catalin Petrescu

BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL

Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 11 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
La cursuri folosim ingrediente de cea mai buna calitate, tenicile de lucru sunt repetate in mod frecvent pe parcursul cursului.

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Telefon:
+40730882288

Organizator

Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.