CEL MAI IUBIT SI ASTEPTAT CURS
Va asteptam la un curs minunat care va ofera o introducere in gelateria artizanala italiana si va asigura un start fresh pentru noul sezon!
Curs sustinut de catre Stefano Dal Maso.
Nivel: incepator – mediu
📌 DATA CURS: 16 MARTIE
Scurt istoric:
Moduri de productie
Echipamentele necesare intr-un laborator
Ingredientele utilizate si functiile lor
Modele de retete pentru gelato si sorbeturi
Retete traditionale cu zahar – demonstratie practica
- Gelato de fistic pur 100% cu lapte, smantana si galbenus de ou
- Gelato de nocciola pura 100% cu lapte, smantana si galbenus de ou
- Gelato de ciocolata 22 – 24% cu lapte, miere, smantana si galbenus de ou
Retete vegane, fara zahar, cu stevia si indice glicemic redus – demonstratie practica
- Fior di latte – cu lapte de cocos deshidratat
- Vanilie – cu lapte de cocos deshidratat
- Sorbet de mango cu procent de 30% fruct
- Sorbet de capsuni cu procent de 50% fruct