➡️ Stiai ca tartele sunt printre cele mai des comandate produse in cofetarii?
➡️ Stiai ca tartele sunt printre cele mai des comandate produse in cofetarii?
Acum ai ocazia sa inveti de la o profesionista desavarsita, vino sa o cunosti pe Cristina Mehedineanu Pastry Chef cu o vasta experienta in laboratoare de top, in Londra si in Bucuresti, a lucrat la Primrose Bakery, Ottolenghi, Peyton&Byrne, Oree Boulangeries, Harrods si Cakes and Bubbles by Albert Adria, in prezent detine Cofetaria Zmeur.
Este formator de cofetarie si trainer certificat, face parte din echipa noastra de multi ani, sustine cursuri de initiere in cofetarie, cursuri de calificare de cofetari si masterclass-uri pe diferite teme, este implicata si in alte activitati si evenimente extra organizate de noi! 🙂
➡️ Ce vom face:
Ce iti oferim:
curs practic 100% & teoria aferenta
ingrediente naturale de calitate
suport curs cu retete si informatii pretioase
diploma de participare
snack & coffee bar
socializare si voie buna
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️
*Locul se ocupa prin plata unui avans!
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 740 lei pana la data de 16 septembrie, dupa aceasta data costul cursului este 890 lei
Program curs:
06.10.2024 – 10.00 – 17.00
LOCURI DISPONIBILE: 5
Info & inscrieri:
☎️0730 882 288
💌cristina.horecaschool@gmail.com