Din ce in ce mai multe persoane opteaza, voit sau nu, pentru diete speciale. Fie ca renunta la gluten, la zahar sau la lactate, isi doresc totusi produse cu gust bun, care sa-i bucure din plin, fara remuscari.
➡️ Vom lucra:
✅ Choux cu ciocolata, fistic si zmeura – gluten free si cu zaharuri naturale (zahar de cocos si zahar din pulpa de fruct de cacao) – pate a choux gluten free, crema mousseline de ciocolata, insert de zmeura, namelaka montee – vom lucra cu Ciocolata Neagra Callebaut NXT;
✅ Tort Napoleon – gluten free, vegan – foetaj rapid fara gluten, caramel cu fructul pasiunii si mango, crema mousseline cu cocos si ciocolata, jeleu de fructul pasiunii si mango – Vom lucre cu ciocolata cu lapte vegana Callebaut NXT;
✅ Tort Alba ca zapada la dieta keto – gluten fee, sugar free, pentru dieta keto – blat cu caju, buttercream cu lamaie, insert lemon curd;
✅ Tarta cu ciocolata, caramel si visine – gluten free si vegan – coaja de tarta cu cacao si nuca, coulis de visine, ganaj de ciocolata, caramel cu visine, namelaka de ciocolata.
➡️ Ce iti oferim:
✅ un laborator in care sa exersezi alaturi de noi, dotat la standarde europene;
✅ un mediu placut de studiu;
✅ socializare si networking;
✅ retete fabuloase si tehnici moderne;
✅ relaxare si voie buna;
✅ ingredient natural de cea mai buna calitate;
✅suport de curs cu retetele lucrate;
✅ coffe & snack bar;
✅ o gustare la pranz;
✅ la final de curs obtineti o diploma de participare.
*Locurile sunt limitate!
Data curs: 23 septembrie
Investitia ta in acest curs este de: 1100 lei pret early booking pana la data de 10 septembrie, dupa aceasta data costul cursului estede 1450 lei.
Contactati-ne pentru inscriere la tel: ☎️0730882288
Mail: cristina.horecaschool@gmail.com
📍Locație: Strada Latină nr.6 Horeca Culinary School Bucuresti
Va asteptam cu drag!