Curs Cofetar – în Week-End
CURS AUTORIZAT SE OBTINE CERTIFICAT DE ABSOLVIRE
CURS COFETAR INITIERE
IN URMA EXAMENULUI TEORETIC SI PRACTIC
Despre Curs
MODUL DE INITIERE
REALIZAREA PRODUSELOR DE COFETAIE
“Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.
Program: 10.00-14.00
Durata curs: 3 saptamani
Cursul se desfasoara sambata si duminica.
Horeca Culinary School percepe o taxa pentru administrare dosar si eliberarea diplomei finale in valoare de 400 lei.
CURS AUTORIZAT SE OBTINE CERTIFICAT DE INITIERE IN URMA EXAMENULUI TEORETIC SI PRACTIC
COMPETENTE DOBANDITE:
1. Prepararea si prelucrarea fursecurilor si a produselor cu termen mare de valabilitate
2. Prepararea, prelucrarea, finisarea si decorarea prajiturilor si torturilor
3. Prelucrarea ciocolatei si prepararea produselor de ciocolaterie
STRUCTURA CURSULUI DE COFETAR :
Tematica cursului
Modul 1 – Teorie, piping skills si Fursecuri
Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.
Modul 2 – Aluatul fraged (tarte dulci & tarte sarate)
Atat tartele dulci cat si tartele sarate sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Pentru realizarea acestor produse trecem prin toate etapele, de la aluat la decor.
Modul 3 – Ciocolata & Decor
Este oare cineva care nu iubeste ciocolata? In cadrul acestui modul o sa invatam mai multe despre ciocolata, cum s alucram cu aceasta dar si cum putem realiza decoruri superbe din ciocolata.
Modul 4 – Cupcakes
Diverse tipuri de blaturi, creme si decoruri creative. Produse perfecte pentru un cupcake box, candy bar, sau alte ocazii speciale.
Modul 5 – Macarons
Un produs foarte prezent pe piata internationala dar si din Romania. Unul dintre simbolurile dulci ale Frantei, delicii asociate cu rafinamentul, eleganta si rasfatul iar in zilele noastre sunt nelipsite de la evenimente speciale.
Modul 6 – Torturi
Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de decor.
“Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.



Vrei să te înscrii la viitorul curs?

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România