Curs Cofetar – în Week-End
Despre Curs
“Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.
Program: 10.00-14.00
Durata curs: 1 luna
Cursul se desfasoara sambata si duminica.
STRUCTURA CURSULUI DE COFETAR :
Tematica cursului
Modul 1 – Teorie si piping skills
Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.
Modul 3 – Aluatul fraged (tarte dulci & tarte sarate)
Atat tartele dulci cat si tartele sarate sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Pentru realizarea acestor produse trecem prin toate etapele, de la aluat la decor.
Modul 4 – Ciocolata & Decor
Este oare cineva care nu iubeste ciocolata? In cadrul acestui modul o sa invatam mai multe despre ciocolata, cum s alucram cu aceasta dar si cum putem realiza decoruri superbe din ciocolata.
Modul 5 – Pasta de zahar
Pasta de zahar este la mare cautare atunci cand vine vorba de decoruri atat pentru torturi si prajiturele, dar si pentru biscuiti sau macarons.
Modul 6 – Aluatul dospit (Babka)
Cel mai popular produs de patiserie – Babka, cozonacul evreiesc. Acest cozonac dulce este umplut cu o crema bogata de cacao si nuci, impletit si insiropat dupa coacere. O minune!
La curs aflam informatii despre aluaturile cu drojdie, cum trebuie sa avem grija de drojdie ca sa creasca, cum dospim si cum se prepara cei mai gustosi cozonaci de Craciun si Paste.
Modul 7 – Torturi
Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de decor.
“Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.



Vrei să te înscrii la viitorul curs?

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România