
- Acest eveniment a trecut.
Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI
iulie 4, 2022 - iulie 7, 2022
2.650LEI
A day in the class
Trainerii dumneavoastra :
Pastry Chef Nicoleta Labunet si Vlad Niculescu Ciocolatier, alaturi de ei veti realiza practic o serie de tematici interesante pornind de la simplu la compex.
Asiguram un cadru teoretic cu informatii importante, tehnici de baza in cofetarie si abordari moderne.
Curs practic in care veti realiza practice in laboratorul scolii dotat cu echipamente , ustensile si ingredientele necesare toata tematica cursului.
➡️ Ce iti oferim:
✅ un laborator in care sa exersezi alaturi de noi, dotat la standarde europene;
✅ un mediu placut de ati petrece patru zile de vacanta cu noi;
✅ vom avea și o zi special dedicată chocolatei;
✅ socializare si networking;
✅ retete fabuloase si multa distractie de vacanta;
✅ relaxare si voie buna;
✅ un curs autorizat care te va ajuta in planurile tale viitoare;
✅ la final de curs obtineti in urma unei probe teoretice si uneia practice un certificat de absolvire valabil emis de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, pentru modulul de initiere in cadrul cursului de cofetar-patiser.
Cost: investiția ta în dezvoltarea cunoștințelor tale este de 2650 lei pentru patru zile full curs practic.
înscrieri până la data de 01 iulie !!
Doar 8 locuri disponibile.
Se lucrează individual sub îndrumarea trainerilor.
Fiecare cursant își va lucra produsele.
Produsele lucrate le luați acasă.
Cursul se adresează atât începătorilor și pasionaților dar și tuturor interesatilor în dezvoltarea tehnicilor de lucru.
Ne poti contacta la:
📞 +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com