Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass Preparate pentru Evenimente – Chef Cristian Fratieanu

februarie 15, 2022 - februarie 17, 2022

LEI1800

Masterclass Preparate pentru Evenimente – Chef Cristian Fratieanu

15 – 16 – 17 februarie
Cost curs: 1.800 lei

Meniul reprezinta fara doar si poate elementul principal al unui eveniment, va asteptam la un masterclass dedicat exclusiv preparatelor pentru evenimente.

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

*Cost curs – 1800 lei!

➡️15 – 16 – 17 Februarie
➡️Chef Cristian Fratieanu care are o vasta experienta peste hotare in una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu peste 1000 de nunti la activ si evenimente realizate pentru cele mai cunoscute companii si pentru echipe de fotbal din Premier League.

 

A day in the class

masterclass preparate evenimente chef cristian fratieanu

📋Tematica:
➡️Starters
✅Chicken liver parfait cu jeleu de zmeura si dulceata de ardei iuti.
✅Cod fillet, velouté de lemongrass si mazare, crisp si salsa.
✅Mini Quiche cu piept de rata afumat, gorgonzola si texturi de rosie.
✅Balotina din obrajor de porc confiat in crusta de porumb, cu prune afumate, piure de prune si emulsie de ardei copti.
✅Somon confiat cu piure de avocado, ulei de marar, castraveti compressed, thai dressing si salata de micro ierburi.

➡️Main Courses
✅Muschi de vita cu piure de ciuperci, cartofi dauphinoise, sauté de ciuperci pleurotus si bernez cu trufe.
✅Piept de rata cu texturi de dovleac, para posata si sos de vin rosu.
✅Fille de somon in crusta de susan cu miere, piure de mazare cu aroma de wasabi, spanac sotat, crisp de orez si sos olandez cu wasabi.
✅Fillet de dorada cu broccoli prajit, cuib de praz si sos de unt cu capere, rosii cherry si masline kalamata.
✅Muschiulet de porc in cenusa, piure de conopida coapta, conopida prajita cu dressing asiatic, boabe de mustar murat in casa, crackling (sorici expandat) si sos Demi-Glace.

➡️Dessert cadou
✅Tarta de ciocolata, crumble de migdale cu portocale, chantilly cream.
✅Tarta de lamaie, crumble de vanilie cu lamaie. chantilly cream.

➡️Masa de pranz, se serveste aici, este de fapt o sesiune de comunicare despre organizare & eficientizare a activitatii in timpul evenimentelor.

📋Fiecare participant primeste un suport de curs cu toate retetele realizate in timpul masterclass-ului.

Costul cursului este de 1800 de lei/participant.
Locul se rezerva prin plata unui avans.

Parteneri:
Deliciu de Ciocolata
Microgreens Romania

Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6

Info & inscrieri:

🔴 Info & inscrieri:

📞 0767630734   /   📞 0730882288

 

 

Details

Start:
februarie 15, 2022
End:
februarie 17, 2022
Cost:
LEI1800
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizer

Phone
+40730882288

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
+40730882288
View Venue Website
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?