➡️15 – 16 – 17 Februarie
➡️Chef Cristian Fratieanu care are o vasta experienta peste hotare in una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu peste 1000 de nunti la activ si evenimente realizate pentru cele mai cunoscute companii si pentru echipe de fotbal din Premier League.
📋Tematica:
➡️Starters
✅Chicken liver parfait cu jeleu de zmeura si dulceata de ardei iuti.
✅Cod fillet, velouté de lemongrass si mazare, crisp si salsa.
✅Mini Quiche cu piept de rata afumat, gorgonzola si texturi de rosie.
✅Balotina din obrajor de porc confiat in crusta de porumb, cu prune afumate, piure de prune si emulsie de ardei copti.
✅Somon confiat cu piure de avocado, ulei de marar, castraveti compressed, thai dressing si salata de micro ierburi.
➡️Main Courses
✅Muschi de vita cu piure de ciuperci, cartofi dauphinoise, sauté de ciuperci pleurotus si bernez cu trufe.
✅Piept de rata cu texturi de dovleac, para posata si sos de vin rosu.
✅Fille de somon in crusta de susan cu miere, piure de mazare cu aroma de wasabi, spanac sotat, crisp de orez si sos olandez cu wasabi.
✅Fillet de dorada cu broccoli prajit, cuib de praz si sos de unt cu capere, rosii cherry si masline kalamata.
✅Muschiulet de porc in cenusa, piure de conopida coapta, conopida prajita cu dressing asiatic, boabe de mustar murat in casa, crackling (sorici expandat) si sos Demi-Glace.
➡️Dessert cadou
✅Tarta de ciocolata, crumble de migdale cu portocale, chantilly cream.
✅Tarta de lamaie, crumble de vanilie cu lamaie. chantilly cream.
➡️Masa de pranz, se serveste aici, este de fapt o sesiune de comunicare despre organizare & eficientizare a activitatii in timpul evenimentelor.
📋Fiecare participant primeste un suport de curs cu toate retetele realizate in timpul masterclass-ului.
Costul cursului este de 1800 de lei/participant.
Locul se rezerva prin plata unui avans.
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata
Microgreens Romania
Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6
Info & inscrieri:
🔴 Info & inscrieri:
📞 0767630734 / 📞 0730882288