Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

FRENCH TOUCH The art of cake decor – Masterclass – Part two

octombrie 4 - octombrie 5

390EUR

 

FRENCH TOUCH The art of cake decor – part two

𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗘𝗠𝗠𝗔𝗡𝗨𝗘𝗟 𝗛𝗔𝗠𝗢𝗡 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗻 𝗽𝗮𝘁𝗶𝘀𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗶𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮, 𝗰𝘂 𝗼 𝘃𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗮 𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗳𝗲𝘁𝗮𝗿𝗶𝗲, 𝗿𝗲𝗻𝘂𝗺𝗶𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗶𝘁𝘂𝗱𝗶𝗻𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗶 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗶𝗼𝗮𝘀𝗲 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝘀𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗮𝗹𝗲.

Emmanuel Hamon, Maitre Artisan Patissier, un nume de referinta si un gigant al cofetariei si patiseriei franceze vine in Romania la invitatia Horeca School cu un nou program in care prezinta in detaliu metode si tehnici de decor aplicate unor torturi si petit gateaux pe care le puteti realiza cu usurinta in laboratoarele dumneavoastra.

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

 

Nu pierde ocazia sa participi la un curs unic in Romania, in exclusivitate cu Emmanuel Hamon la Horeca Culinary School.
Numarul de locuri este limitat!
Investitia ta in participarea la curs este 390 euro sau 1950 lei.
Pentru inscrierile #earlybooking pana pe 10 septembrie costul cursului este de 350 euro sau 1750 lei.
Sigur merita, avand in vedere succesul garantat!
Cursul este 100% practic și este dedicat atât profesioniștilor, cât și începătorilor.

A day in the class

FRENCH TOUCH PART TWO este noul sau curs, pe care-l aduce in Romania si il pune la dispozitia profesionistilor din domeniu.
Este un concept adaptabil atat productiei de nisa cat si celei de larg consum prin versatilitatea metodelor de optimizare a productiei de prajituri si torturi.
Intram intr-o perioada, in care TREBUIE sa ne adaptam schimbarilor, pornind de la folosirea unor ingrediente calitative dar cu preturi mai mici, pana la organizarea productiei cu costuri cat mai reduse.
Acesta este un curs despre vitrina de prajituri si torturi cu aspect fabulos, gust diversificat dar productie LOW COST.
Invatam metode si retete plecand de la 2-3 componente, cu un succes garantat, de la un profesionist adevarat in domeniul productiei de cofetarie.
𝙑𝙤𝙢 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙖 7 𝙩𝙞𝙥𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙗𝙞𝙣𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙣 2 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙤𝙣𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙗𝙖𝙯𝙖.
𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐚𝐜𝐚:
𝐋𝐮𝐜𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐟𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐞
𝐀𝐢 𝐮𝐧 𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮
𝐕𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚-𝐭𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐚 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮
𝐋𝐮𝐜𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐚𝐫 𝐯𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭

𝟐 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝟕 𝐭𝐢𝐩𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞, 𝐅𝐢𝐬𝐭𝐢𝐤 , 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡𝐲 , 𝐏𝐢𝐧𝐤𝐲 , 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐜𝐚𝐤𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐠𝐨 / M𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥𝐚 , 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐜𝐚 , 𝐍𝐮𝐪𝐮𝐢 ,𝐓𝐬𝐞𝐦𝐚 -𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐮𝐦 𝐬ă 𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐥𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮, 𝐬ă 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐬𝐞ș𝐭𝐢 𝐜𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢 ș𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞.

Ce iti oferim?

✔️Curs teoretic și practic
✔️Ustensile și echipamente de lucru
✔️Materie prima
✔️Pauze de cafea cu mici gustari
✔️Masa de prânz (2 zile)
✔️Diploma de participare
Iti oferim un mediu de lucru profesional, in laboratorul nostru utilat si echipat la standardele scolilor de profil din Europa, o atmosfera placuta si multa voiosie !
La Horeca School ne preocupam in permanenta de asigurarea unor conditii igenico sanitare complexe in vederea prevenirii contaminarii covid.
Lucram in spatii igenizate, dezinfectate, nebulizate, aerisite avand o locatie cu o suprafata de 150 mp, luminoasa si pozitionata in inima Bucurestiului.

Info inscrieri tel 0730882288
e-mail cristina.horecaschool@gmail.com

Detalii

Începe:
octombrie 4
Se termină:
octombrie 5
Cost:
390EUR
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.