Vei avea ocazia să participi la un modul inedit, care va îmbina în mod armonios atât partea teoretică dedicată cursului, o introducere cu privire la modul de organizare într-un laborator și, mai ales, vei realiza alături de trainerul nostru 8 rețete.
Învățați sa reproduceti si sa transformați o reteta sub diferite forme, de la tort, la prăjituri de vitrina, sau pettit gateau pentru candy bar.
Veti invata modul corect cum trebuie elaborate prăjiturile de vitrina pentru un aspect impecabil, gust senzational si cel mai important cum sa elaborezi retetele pentru a putea avea un produs in vitrina fresh, pentru un timp mai îndelungat, fără ca acesta sa se usuce.
Vom prepara deserturi cu conținut redus de zahar, mult mai sănătoase si naturale.
Tematica:
8 preparate și o multitudine de tehnici de lucru si combinatii de gusturi si arome plus un bonus!
La finalul cursului vei avea un meniu complet, numai bun de pus în vitrina propriei afaceri și, mai mult, vei avea o bază de pornire extrem de bună pentru a crea, la rândul tău, o mulțime de combinații de produse, gusturi, texturi, numai bune de o vitrină de top!
Veți invata:
- diferite tipuri de blaturi, tipuri de coacere, timp & temperature, umpluturi și combinații în funcție de glazura finală;
- cum să combinati texturi pentru creme și umpluturi;
- tehnici de lucru cu diferiți agenți de gelifiere;
- diferite glazuri oglinda, glazura neutra, glazura rocher și tehnici de glasare;
- veti invata cum sa lucrati cu glazura oglinda si glazura neutra cu pistolul;
- decoruri din ciocololata si cele mai noi tehnici în materie de design.
*Locul se ocupa prin plata unui avans!
Ne poti contacta la:
📞 +40730882288/+40767630734
📩 cristina.horecaschool@gmail.com
Durată curs: 2 zile
Pretul cursului este de 2.100 lei, pana la data de 18 septembrie, dupa aceasta data costul este de 2.300 lei.
Data: 05-06 octombrie 2022
Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu rețetele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile