Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

SOUS – VIDE MASTERCLASS

aprilie 21 @ 10:00 am - aprilie 22 @ 2:00 pm

850LEI

 

Sous – vide masterclass

Chef Cristian Fratieanu pasionat și cunoscător al bucătăriei de tip „fine dining”, va susține la invitația #horecaschool un masterclass despre Tehnica de gătire „Sous-Vide” pe 6-7 Aprilie 2021.

Cursul se adresează celor care vor să-și perfecționeze tehnica dar și amatorilor de gătit care doresc să învețe despre aceasta.

Vom discuta despre diferite categorii de ingrediente: de la diferite tipuri de proteină animală la legume.

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

✓ Ce este tehnica de gătire „Sous Vide”?
✓ Care sunt beneficiile gătitului „Sous Vide”?


Ce vom studia la curs?
➡️ Cum gătim corect la temperatura controlată-sous vide;
➡️ Cum asezonăm corect carnea gătită sous-vide și cum o prezentăm pe farfurie într-un plating creativ și inovativ.

✅Data: 06 – 07 Aprilie 2021
➡️Program: 10.00 – 14.00
📍Locatie: Strada Latina nr.6
📋Detalii si inscrieri:
📞0730882288

Detalii

Începe:
aprilie 21 @ 10:00 am
Se termină:
aprilie 22 @ 2:00 pm
Cost:
850LEI
Eveniment Categories:
, ,

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.