fbpx
Loading Events

« All Events

SPECIAL EVENTS CAKE COLLECTION – TORTURI EVENIMENTE

mai 27 @ 10:00 am - mai 28 @ 6:00 pm

1950RON

Transformă-ți pasiunea pentru dulciuri într-o aventură creativă!

Înscrie-te acum la cursul nostru de torturi & machete si descoperă secretele din spatele celor mai impresionante creatii de evenimente.

De la tehnici de modelare la decoruri extravagante, vei învăța tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma visul dulce în realitate. Alătură-te nouă și lasă-ți imaginația să zboare în lumea minunată a dulciurilor!

📌  DATA CURS: 27 – 28 MAI 2024
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1950 lei pentru inscrierile pana pe 31 martie, dupa aceasta data, costul cursului este de: 2200 lei

Trainer/Pastry Chef: Nicoleta Labunet Maestra Pastelera.

Tip MasterClass: practic, se lucrează în paralel cu trainerul, un program intensiv conceput pentru pasionații de cofetărie și profesioniștii din domeniu care doresc să ducă arta dulciurilor la un nivel superior

Ce veti învăța la acest curs:
* cum să va organizati și să luați comenzi;
* cum calculati prețul unui tort etajat;
* cum transportați un tort etajat;
* ce blaturi, umpluturi puteți folosi;
* ce cremă este mai bună pentru o structură fără probleme.

Ce veti lucra:
* trei machete și un tort real cu constructii etajate, formate din trei nivele, cu modele noi, diferite si în top
* veti invata blaturi, mousse-uri, siropuri.
* decupare corectă, nivelare și montaj al blaturilor, de la teorie la practică
* montare de structura – torturi etajate
* margini drepte pentru un efect final 100% profesional
* efect de catifea – ce este si cum se obtine?
* alegerea coloranților pentru colorarea cremei buttercream
* tehnici de decorare in trend cu un mare impact vizual
*marbel
*ricepaper
*panelig
*sugar sheet,
*wafer papel in texturi
* hârtie de orez.
*fondant cu efect craquelado (royal icing)
*efect piatra invechita realizat in pasta de zahar.
* reteta ganache pentru un finisaj perfect si profesional.
* rețeta personala de buttercream a trainerului, suavă și mătăsoasă, pentru finisaje si umplut.
* tehnici de pastrare si depozitare corectă a produselor.

*plus BONUSURI DIN PARTEA TREINERULUI

Ce va oferim:

  • curs practic 100% & teoria aferenta
  • suport curs cu retete si informatii pretioase
  • diploma de participare
  • snack & coffee bar/ masa de pranz
  • socializare si voie buna

Program curs: 10:00 – 18:00

LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL Str. Latina nr 6, Bucuresti

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1950 lei pentru inscrierile pana pe 31 martie, dupa aceasta data, costul cursului este de: 2200 lei

Numarul de locuri este limitat!

*Pentru inscriere se achit un avans!

Pentru inscriere ne puteti contacta la ☎️0730 882 288
 

Va asteptam cu placere!🤗

Details

Start:
mai 27 @ 10:00 am
End:
mai 28 @ 6:00 pm
Cost:
1950RON
Event Categories:
, ,

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
+40730882288
View Venue Website
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?