SWEET SENSATIONS DESSERT TABLE – NICOLETA LABUNET
Data eveniment: 16-17 martie 2024
Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1500 lei, pret promotional pentru inscrieri pana la data de 29 februarie 2024, dupa aceasta data costul este de 1900 lei.
Trainer: Nicoleta Cristina Labunet
Locație: Horeca Culinary School Bucuresti
Tip MasterClass: un program intensiv conceput pentru pasionații de cofetărie și profesioniștii din domeniu care doresc să ducă arta dulciurilor la un nivel superior!
“Bun venit la ‘Cursul de Excelență în Prăjituri pentru Evenimente’ – un program intensiv conceput pentru pasionații de cofetărie și profesioniștii din domeniu care doresc să ducă arta dulciurilor la un nivel superior!
Aici vei explora tehnici avansate de preparare și decorare, vei învăța cum să creezi prăjituri deosebite pentru nunți, botezuri, petreceri corporate și alte evenimente speciale. De la prăjituri elegante în stil clasic, până la creații moderne și tematice, vei învăța cum să îți impresionezi clienții cu produse de excepție.
Fii pregătit să îți dezvolți creativitatea, să îți perfecționezi abilitățile și să îți transformi pasiunea într-o afacere de succes în lumea dulciurilor pentru evenimente!”
In cadrul cursului vom studia:
- eficientizarea costului de productie;
- eficientizarea timpului de productie;
- cum se aranjeaza un candy bar;
- decor creativ;
- cum alegem o diversitate de produse pentru acoperirea tuturor gusturilor;
- cum se pastreaza prajiturile pentru candy bar si care sunt etapele in care se realizeaza;
- bonus* si retete de preparate sarate dedicate acestor tipuri de evenimente.