fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SWEET SENSATIONS DESSERT TABLE – NICOLETA LABUNET

martie 16 @ 10:00 am - martie 17 @ 6:00 pm

1500RON

SWEET SENSATIONS DESSERT TABLE – NICOLETA LABUNET

Data eveniment: 16-17 martie 2024

Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1500 lei, pret promotional pentru inscrieri pana la data de 29 februarie 2024, dupa aceasta data costul este de 1900 lei.

Trainer: Nicoleta Cristina Labunet
Locație: Horeca Culinary School Bucuresti

Tip MasterClass: un program intensiv conceput pentru pasionații de cofetărie și profesioniștii din domeniu care doresc să ducă arta dulciurilor la un nivel superior

“Bun venit la ‘Cursul de Excelență în Prăjituri pentru Evenimente’ – un program intensiv conceput pentru pasionații de cofetărie și profesioniștii din domeniu care doresc să ducă arta dulciurilor la un nivel superior!

Aici vei explora tehnici avansate de preparare și decorare, vei învăța cum să creezi prăjituri deosebite pentru nunți, botezuri, petreceri corporate și alte evenimente speciale. De la prăjituri elegante în stil clasic, până la creații moderne și tematice, vei învăța cum să îți impresionezi clienții cu produse de excepție.

Fii pregătit să îți dezvolți creativitatea, să îți perfecționezi abilitățile și să îți transformi pasiunea într-o afacere de succes în lumea dulciurilor pentru evenimente!”

In cadrul cursului vom studia:

  • eficientizarea costului de productie;
  • eficientizarea timpului de productie;
  • cum se aranjeaza un candy bar;
  • decor creativ;
  • cum alegem o diversitate de produse pentru acoperirea tuturor gusturilor;
  • cum se pastreaza prajiturile pentru candy bar si care sunt etapele in care se realizeaza;
  • bonus* si retete de preparate sarate dedicate acestor tipuri de evenimente.

 

Ce vom lucra:

  • Mini savarin exotic
  • Mini tarte cu lămâie și bezea
  • Verine cu ciocolată
  • Verine strawberry
  • Prăjitură tiramisu
  • Prăjitură exotic
  • Prăjitură cu nuca
  • Raffaelo cu portocale
  • Prăjitură foi exotic
  • Prăjitură cu ciocolată
  • Pavlova
  • Mini Choux
  • Madlene
  • Mini brownie cu Kinder bueno
  • Special Philly

 

Ce va oferim:

  • curs practic 100% & teoria aferenta
  • ingrediente naturale de calitate
  • suport curs cu retete si informatii pretioase
  • diploma de participare
  • snack & coffee bar/ masa de pranz
  • produse degustare la pachet
  • socializare si voie buna

 

Program curs: 10:00 – 18:00

LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL Str. Latina nr 6, Bucuresti

Data eveniment: 16-17 MARTIE 2024

Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1500 lei, pret promotional pentru inscrieri pana la data de 29 februarie 2024, dupa aceasta data costul este de 1900 lei.

Pentru rezervarea unui loc se achita in avans minim de 1000 lei sau integral.

Numarul de locuri este limitat!

Pentru inscriere ne puteti contacta la ☎️0730 882 288
Va asteptam cu placere🤗
 

Detalii

Începe:
martie 16 @ 10:00 am
Se termină:
martie 17 @ 6:00 pm
Cost:
1500RON
Categorii Eveniment:
,
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?