Devino excepțional de bun învățând de la noi cum să pregătești cele mai spectaculoase torturi pentru evenimente memorabile!
Rețetele realizate în cadrul acestui curs:
CARAMEL– tort cu ciocolată, tonka, caramel sărat și nuci caramelizate. O combinație in fata careia nu poti rezista!
CATERINA – tort etajat cu cafea și mascarpone. Pentru iubitorii de cafea aceasta combinație este de vis.
Vom veni cu modele noi, de top, ca si decoruri!
– vom invata diferite blaturi, mousse-uri, siropuri;
– vom invăța cum să combinăm texturi pentru creme și umpluturi;
– decupare corectă, nivelare și montaj al blaturilor, de la teorie la practică;
– montare de structura – tort etajat;
– margini drepte pentru un efect final 100% profesional;
– efect de catifea – ce este si cum se obtine;
– alegerea coloranților pentru colorarea cremei buttercream;
– tehnici de decorare in trend cu un mare impact vizual;
*marbel
*ricepaper
*panelig
*sugar sheet,
*wafer papel in texturi
* hârtie de orez.
* rețetă de drip auriu
* rețetă de drip ciocolată albă
* rețetă de drip ciocolată neagră.
– reteta ganache pentru un finisaj perfect si profesional.
– rețeta personala de buttercream a trainerului, suavă și mătăsoasă, pentru finisaje si umplut;
– Tehnici de pastrare si depozitare corectă a produselor;
BONUSURI DIN PARTEA TRAINERULUI
Program curs: 10:00 – 18:00
LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL Str. Latina nr 6, Bucuresti
Data eveniment: 03-04 Februarie 2024
Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1600 lei
Se achita un avans pentru rezervarea locului.