fbpx
All Day

SOLD OUT! Cozonac, Babka & More – Adina Sima

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București

Pregătește-te pentru o experiență  unică alături de Adina Sima, cofetar cu o vastă experiență în domeniul patiseriei de înaltă calitate.
În acest curs intensiv de două zile, vei învăța secretele unor rețete tradiționale și pline de savoare care vor adăuga un plus de magie sărbătorilor tale: cozonac clasic, babka și stollen.​

850RON

Masterclass “Neofobia alimentară” – Chef Bogdan Alexandrescu “DEXTER”

Vă invităm să participați la cursul dedicat neofobiei alimentare la copii, un program inovator, care explorează și abordează temerile legate de alimente la cei mici si nu numai.
Neofobia alimentară reprezintă frica sau reticența copilului de a încerca alimente noi, fenomen ce poate influența negativ obiceiurile alimentare și poate conduce la deficiențe nutriționale pe termen lung.

550LEI
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?