Daca esti pasionat de macarons dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe depre cofetarie, te asteptam pe 05.10.2024 la un curs despre acest desert rafinat si sofisticat, vei experimenta mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru macarons.
Invata totul despre unul dintre simbolurile dulci ale Frantei, delicii asociate cu rafinamentul, eleganta si rasfatul iar in zilele noastre sunt nelipsite de la evenimente speciale.
O sa invatam doua tehnici de realizate, despre ce bezea folosim cand vine vorba de macarons, despre timp si temperaturi de coacere, dar si despre cum facem cele mai delicioase compozitii pentru macarons.
Data eveniment : 05.10.2024
Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 690 lei, pentru inscrierile pana la data de 18 septembrie, dupa aceasta data costul este de 850.
Va propunem un atelier dulce dulce de tot! Este momentul sa deslusesti toate secretele acestui desert rafinat!
In aceasta calatorie suntem ghidati de Pastry Chef Lena Dobrovolskaya cu 10 ani de experienta in domeniu, ea are o mare pasiune pentru cofetarie si in special pentru Macarons!
Cursul va fi predat in limba engleza, rusa & romana.