fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

TEXTURI DE FOI SI CREME – INTRE CLASIC SI MODERN – ALEXANDRU STEFAN

noiembrie 4, 2023 - noiembrie 5, 2023

1900LEI

TEXTURI DE FOI SI CREME – INTRE CLASIC SI MODERN

PASTRY CHEF ALEXANDRU STEFAN

04 – 05 NOIEMBRIE 2023

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1900 lei

 

Pastry Chef Alexandru Stefan, un profesionist cu multa știința ce a reprezentat Romania in competitii internationale, si a adus impreuna cu echipa medalii valoroase in tara.
Profeseaza in prezent in propria cofetarie – Cofetaria Alex si consideră că este pregatit sa susțină cursuri si seminarii in domeniul său de activitate, alaturându-se echipei de traineri Horeca Culinary School.
Alex vă propune unul dintre cele mai complexe programe de pana acum, care inglobeaza foarte multe tipuri de produse de la tarte, torturi chiar si choux, pana la macarons cu continut redus de zahar.
Vedetele cursului fiind  Medovik si Napoleon, prezentate intr-un stil modern si cu combinatii noi de gusturi.
Va asteptam cu mare drag la un curs foarte complex, care are aplicabilitate de 100%!
Ce vom lucra:
➡️ Crearea de deserturi diferite (tarte/ torturi/ choux/ macarons cu continut de zahar redus/ snaks & bars;
➡️ Punerea in evidenta a tipurilor de praline, realizate artizanal;
➡️ Napoleon cu fistic, ananas si crocant alune;
➡️ Medovik cu cafea si nuci coapte;
➡️ Cosmik ( piersica, rozmarin si ciocolata alba caramelizata);
➡️ Douceur ( vanilie, afine, caramel);
➡️ Tarta cu pralina, citrice si mar caramelizat;
➡️ Tarta sable cu fistic si zmeura;
➡️ Cassolette pralin (tarta cu creme brulee cu pralina si nugatina);
➡️ Choux ( banana, ciocolata neagra si cocos);
➡️ Peanut macarons ( pralina arahide si caramel sarat);
➡️ Orange & hazenut bars ( batoane cu orez expandat, alune si portocala);
➡️ Combinatii de gusturi, inspirate de la Olimpiada Mondiala de la LUXEMBURG, 2022 (asocieri tipuri praline cu afine, citrice, mar, banana si caramel);
➡️ Decoruri ciocolata veritabile, pe tabla de gheata, adaptabile in productie;
➡️ Tehnici  pentru montaje si decoruri produse de vitrina (aplicatii glasaje, insertii, aplicatii diverse ale  decorurilor de ciocolata si nugatine);
➡️ INVATAM DESPRE INGREDIENTE SI TEHNICI DE LUCRU.
 
Ce iti oferim:
✅curs practic 100% & teoria aferenta
✅ingrediente naturale de calitate
✅suport curs cu retete si informatii pretioase
✅diploma de participare
✅snack & coffee bar
✅prodese degustare la pachet
✅socializare si voie buna
 
Program curs: 09.30-17.00
Data curs: 04 – 05  NOIEMBRIE 2023

*Locul se ocupa prin plata unui avans!

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 1900 lei

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288/+40767630734
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

♥️Experiente memorabile

📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?