fbpx

SOLD OUT! Cozonac, Babka & More – Adina Sima

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Pregătește-te pentru o experiență  unică alături de Adina Sima, cofetar cu o vastă experiență în domeniul patiseriei de înaltă calitate.
În acest curs intensiv de două zile, vei învăța secretele unor rețete tradiționale și pline de savoare care vor adăuga un plus de magie sărbătorilor tale: cozonac clasic, babka și stollen.​

850RON

SOLD OUT! How to Make Macarons – Как приготовить макаронс

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Daca esti pasionat de macarons dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe depre cofetarie, te asteptam pe 05 octombrie la un curs despre acest desert rafinat si sofisticat  mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru macarons.
Invata totul despre unul dintre simbolurile dulci ale Frantei, delicii asociate cu rafinamentul, eleganta si rasfatul iar in zilele noastre sunt nelipsite de la evenimente speciale.
O sa invatam doua tehnici de realizate, despre ce bezea folosim cand vine vorba de macarons, despre timp si temperaturi de coacere, dar si despre cum facem cele mai delicioase compozitii pentru macarons.

690LEI

CURS CHOUX, ECLAIR & PARIS BREST – CRISTINA MEHEDINTEANU

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre choux de la o profesionista desavarsita.
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️

690RON

CURS INGHETATA & SORBET

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

🍦Inghetata & Sorbet🍨Racoreste-te alaturi de noi pe 27 iulie 🗓️ Prepararea înghețatei poate fi o activitate foarte plăcută și satisfăcătoare, chiar daca lucrezi in domeniu sau nu, te asteptam alaturi de noi!
Daca doresti sa faci înghețată acasă pentru prieteni și familie, sau poate chiar pentru micul tau businesses, iti propunem cateva arome cu care nu poti da greș vara aceasta!

480LEI

SUMMER COOKING SCHOOL – Descoperă Bucuria Gătitului

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Ești pasionat de gătit și vrei să înveți cum să prepari mâncăruri delicioase și rapide? Alătură-te nouă la Școala de Vară de Bucătărie 24/25/26 iulie, un curs intensiv de trei zile dedicat amatorilor și pasionaților de gătit care doresc să își îmbunătățească abilitățile culinare.

1650LEI

Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

“Scoala de vara” 10-11-12-13-14 IULIE, este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile. Cursul este deschis incepatorilor, pasionatilor si amatorilor, totul se invatat de la zero!

3500LEI

SOLD OUT! SPECIAL EVENTS CAKE COLLECTION – TORTURI EVENIMENTE

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Transformă-ți pasiunea pentru dulciuri într-o aventură creativă! Înscrie-te acum la cursul nostru de torturi și machete si descoperă secretele din spatele celor mai impresionante creatii de evenimente. De la tehnici de modelare la decoruri extravagante, vei învăța tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma visul dulce în realitate. Alătură-te nouă și lasă-ți imaginația să zboare în lumea minunată a dulciurilor!

1950RON

Cheesecake Dulce & Sarat

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Cu putin ajutor, sa faci un cheesecake fabulos este chiar usor! Daca esti pasionat de cofetarie dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe despre ingrediente si tehnici, te asteptam pe 11 mai  la un curs despre acest desert care pare simplu dar poate fi foarte sofisticat.
Vei experimenta mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru acest sezon, alaturi si de doua tipuri de cheesecake sarat.

790LEI

CURS DESERT DE RESTAURANT – CRISTINA MEHEDINTEANU & NICOLAE GRIGORE

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Curs dedicat desertului de restaurant, acest curs nu este doar despre gust ci si  despre creativitate si prezentare.
In meniul unui restaurant desertul reprezinta o piesa la fel de importanta ca celelalte preparate servite clientilor, acesta are rolul de a incheia cu succes, complementand experienta senzoriala oferita!
Vom realiza retete delicioase, echilibrate in gust si arome, sa nu mai spunem de aspectul uimitor :)⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️

950RON

INVATA SA FACI TORTURI SI PRAJITURI DE LA A LA Z

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Acest curs este gândit pentru tine dacă vrei sa înveți corect sa elaborezi cele mai delicioase și moderne torturi in interior și exterior.
Cele mai bune prajituri tradiționale sa arate ca la profesionisti in vitrina cofetăriei tale sau de ce nu pentru familia ta! Stim cu toții ca un desert ne atrage atenția vizual și pe urma gustativ, noi am încercat sa le îmbinăm pe amândouă ca sa pleci de la cursul nostru cu toate aceste informații.

1750RON

MASTERCLASS VITRINA COFETARULUI – NICOLETA LABUNET

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Acesta este un curs inedit, cu o tematica adaptata tendințelor actuale în cofetărie. Fie că ești la început de drum în acest domeniu, fie că ești pasionat (ă) și iti doresti sa-ți deschizi propriul laborator, fie că ai deja ani de experiență la activ, acest curs îți este dedicat în întregime!

1850LEI

Tabara Culinara Urbana pentru Copii – Kids Chef Academy

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Rezerva pentru copilul tau un loc in cea mai tare experenta a verii! Tabara urbana pentru copii, tematica educativa si distractiva, cea mai creativa taara culinara din Romania!
Scoala de vara in inima Bucurestiului in vara anului 2023, organizata in 4 zile de cursuri intensive.

1550LEI
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?